Вівторок, 23.04.2024, 21:34
| Головна | Реєстрація | ВхідВітаю Вас Гость | RSS
Менюшка
Форма входу
Всяка-всячина
Музичні новини [73]
Новини в світі [22]
Афіша [307]
Картінко [23]
Музон [140]
Відяхи [239]
Радіола
Пошук по сайту
Пожертвування

Z148101655993 R757816862464 U602319169784 E371135046393
Головна » 2010 » Червень » 10 » Кому в Іршаві жити добре
22:49
Кому в Іршаві жити добре
Ок. Як і обіцяв, пояснення перерви у роботі сайту www.irshava.com.ua. 

Ця публікація є відповіддю на регулярні питання, регулярні дзвінки по телефону і кожноденні пояснення "Чому погано робить інтернет. Чому хамлять по телефону? Чому зникли гроші з клієнтського рахунку? Чому не працює домен Irshava.com.ua? Чому не приходить пошта?". 

Відповідаю:



В далекому 2000 році повернувся якось із вароша великого, із вароша Ужгорода в землю рідну молодий хлопець, після літ довгих пізнання наук премудрих. Много чудес научно-технічних і технологій заморських узнав хлопець у альма-матер Ужгородськії. Та прийшовши додому побачив, що не треба землі рідній чудес новомодних, а кіть треба та платять за них мало, так пів року походив по землі рідній хлопець та й пішов у зимлю чиську за валютов буржуйськов. А як прийшов додому, то рішив хлопиць
зробити чудо буржуйськоє шо ся називать словом страшним «бізнес» оби гроші свої не прокітити ай май много зобрати.
Закликав хлопиць цімборів своїх, тай рішили они, ош тото доброє діло, тай стали трудитися тажко, авторитет заробляти. За час невиликий зробили они в Іршаві-городі перший на тот час клюб інтернетовий. Тай понесли їм люди добрі гроші свої оби на чудо заморськоє подивитися. Та завидіти стали шандаре царські із «елітного» «бойового» загону голубих фуражок з назвов страшнов «БЕЗ» (видав ото «без совісти»). Тай стали они легінів добрих пужати ош закривуть їх у темниці темні кіть свої гроші шандарам не дадуть.

Та не хотіли фатьове гроші, тяжко зароблені, шандарам царським за так віддавати. Став наш легінь, по молодости своїв (а може по дурости) грамоти царьови тай великим мужам державним писати, а ще в газеті тото вшитко файно розмальовав. Насердилися шандаре злі та й завели проти легіня нашого справу кримінальну («Стаття 300. Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію») за ігри компютерні, легально в бовті куплені! Та справа попала мужу чесному, судді справедливому, тай виграв наш легінь справу судебну. Але йзіло ото
уд нього чотири роки жизни молодої.

За час судів-пересудів. Продав легінь добро своє із клюбу компютерного тай уклав гроші вшиткі в чудо заморськоє «Internet». І зробився провайдером - NEO Craft. Але сталося так, шо за час сись не легкий цімбори добрі розійшлися по світу, єден пішов у зимлю руську, а другий за океан у зимлю амеріцьку.

А туй починаєся казка (чим дальше тим страшніше):

Тай став думати легінь, ош варта би когось уд собі взяти, бо бізнес самому не легко вести. Тай закликав він до кумпанії свої івана поповича. Та мало шо закликав, ай чесно на руні части бізнес свій із іваном поділив. А ще директором івана зробив, бо не любив роботу папірьову. А тим часом, щи ся дві фірми зорганізовали ядна має назву «Ірнет» а другу зробив єден фатів, шо прийшов із землі чиської у зимлю нашу русинську (єврокомпютер). Та не служила земля наша фатьовови чиському. Тай став він бігати межи двома фірмами іршавськими. Раз прилип до «Ірнет», та не зійшовся чех із Мішом «Кефійом» та й став сам робити, айбо замисла свого злого не лишав. Та й почав він до «NEO Craft» бігати та солотко в уха співати івану поповичу-директору. Тай повівся іван попович на слова солоткі, тай стали они двоє легіньови нашому душу гризти оби уйедно робити. Та треба вповісти, ош легінь наш на тот час хотів бізнес лишити, бо мав плани свої. А так як іван, кажучи словами заморськими «дупля не
ріже» в технологіях премудрих, та став іван казати: «най собі возьмеме чеха, він хоть шось розуміє, бо кіть ти підеш, та з ким я ся упстану?» Та й согласився легінь на умови не вигідні лиш казав ош грамоти підписувати не буде докіть кумпенсацію за частку свою не дістане. І став іван директором на дві контори (NEO Craft & eurocomputer). Але не треба їм було підпису чесного легіньового, бо за тот час, докіть легінь наш готовився тай ходив до города-Києва за грамотов заморськов, сертифікатом буржуйським (CISCO), іван попович став твердо активи матеріальні і не матеріальні в фірму чужу перекачувати, і майно движимоє і не движимоє, і власність інтелектуальну, тоже. І прийшов легінь на фірму свою, а там
замки другі в двирьях і ключ не парує. І фірми ниє вже його, а лиш поганський еврокомпютер усяди. А легіньови нашому щи й інтернет притяли (при чому уд розуму великого даже не конектор витягли а фізично, плоскогубцями, кабель перекусили). І сталося, шо фірма (NEO Craft), котру легінь трудом тяжким зробив нич не має на сись час, а людям добрим, шо гроші носили - договори від єврокомпютера пудписати дали. І став, наш легінь грамоти писати у прокуратуру та в службу податкову, оби
правду найти, та мужам великим державним. Але закон наш, старий дуже, та
вже не має сили чоловічої, сама імпотенція ся упстала. Та добрі фатьове на фірмі робили, та як увіділи паскудство такоє, та полишали роботу, бо не хотіли на паскудь робити.
Айбо мало іванови, рішив увін іще і пошту легіньову електронну читати (а пошта хостилася на сервері у офісі) тай паролі поміняв оби, не дай то боже, шось не пропустити з кореспонденції Васильвої.
Та розсердився легінь, тай забрав уба домени і irshava.com.ua i neo-craft.com шо йому делеговані (особисто не на фірму), бо тото є чудо шо замками не вдержиш, та й рішив оби не каждому, ядному, ко го звідать, правду казати та ліпше раз написати, а ко хоче - тот прочитать.
А дале став наш легінь по інтеренту много никати, всього, всягого тай найшов, ош фатів чиський, не фатів зовсім, а гад перебраний... а імя йому павел вобожіл. А, мало того шо він не купиць, а щи його чилядь добра у земли чиськів глядать, видав не за добрі діла. І не лиш глядать, а вшитким каже, ош ко го увидить, та най знати дасть. І в інтернеті за вто поліція чиська прямо написала. Давно глядавуть та найти не годни з року 2003. Вот сякий "бізнес" у Іршаві-вароши, сяк ся гроші "зароблявуть"...

Зважаючи на все вище описане, я хочу повідомити всім клієнтам мережі NEO Craft, що я не несу відповідальності за якість наданих вам послуг. Я був змушений звбрати домени, таким чином позбавив Вас електронної пошти, і доступу до сайту irshava.com.ua. Сподіваюся цей ми, разом з Вами зробимо кращим, цікавішим.
До речі про доменні імена: виходить досить цікава штука :). Після того як я забрав домен neo-craft.com (скоро запущу. Є деякі цікаві ідеї про тематику) іван зареєстрував домен neo-kraft.com (іване, будеш довжен за рекламу, хоть ти мені і так до кінця жизни довжен за то шо я тебе з шофера директором зробив). Так от: "neo craft” перекладаеться як "нове ремесло”. Перекладу kraft я нормального не знайшов гугл перекладає як "крафт бумага”, зате kra - "высыпание на коже”, ft - "фут”(думаю розмір висипу:) ) raft - "плот” або "куча” (в мене вже зявилися деякі асоціації, а у вас?).

До користувачів мережі "NEO тепер уже kraft” і "єврокомпютер”: Cкоріше всього Вам закриють доступ до цього ресурсу. Так от це - злочин!

Як діяти в цьому випадку?
Перевірити, як саме заблокований ресурc : якщо вам відкривається інша сторінка (не така як у сусіда, котрий підключений до іншого провайдера) значить вам підсунули підробний сайт, це - кримінал. (в командному рядку nslookup irshava.com.ua і мені на E-mail bvas@rambler.ru). Якщо ping irshava.com.ua працює а сайт не відкривається прописуємо в бравзер анонімний проксі. (список перевірених а також детальну інструкцію можна знайти в будь якому пошуковому сервісі). Якщо вам закрили доступ просто фаерволом то міняємо провайдера.
зафіксувати факт і час недоступності ресурсу.
звернутися з цим усім до суду.
змінити провайдера.

Тепер до зацікавлених ділових людей: Я все ще є співвласником NEO Сraft (ПП "НЕО Крафт”). Якщо ви зацікавлені в мережі, яка налічує біля 1000 абонентів, покриває більшу частину району, і маєте ідеї, як з цим усім навести лад - моя частка продається.

Звертайтеся bvas@rambler.ru. 0509444194.

До всіх Вас: Я буду вдячний за будь-яку допомогу з Вашого боку. Чи то дружня порада, чи реальні дії.

Як ви можете допомогти:

Поперше надішліть посилання на цю статтю друзям чи знайомим (в тому числі через контакти, однокласники і т.д.) - це вже не мало.
Далі, якщо ви є, чи були абонентом моєї мережі напишіть будь ласка мені листа з підписом де буде вказано Ваше імя, адреса, дата підключення до мережі (хоча б приблизно). Середньомісячна оплата за послуги. Це допоможе мені довести свою власність. На перед вдячний всім хто відгукнеться.

до івана: за то шо ти в мене вкрав, я тебе все одно ДОСТАНУ! Кіть ти рахуєш ош я шось збрехав - подай на мене в суд, я буду радий з тобов там зустрітися (і павла прихопи).

І на сам кінець, пишучи цю статтю в мене виникла ідея: завжди на міському порталі люди описують все найкраще, що є в їхньому місті, але нажаль у нашому (як і в будь якому іншому) місті хватає містя (каламбур) і всякого роду паскудству. Тому давайте його тут описувати : якщо порушили Ваші права, якщо Вам нахамили, чи якщо не додали здачу - пишемо... І може це допоможе зробити НАШЕ МІСТО ЧИСТІШИМ, або принаймні застереже інших людей, котрі ще не встигли постраждати від шахраїв, чи інших злодіїв мати справу з тими людьми. Якщо людина, чи організація вважає,
що її оббрехали - вона завжди має право виправдвтися тут і того хто їх оббрехав - в СУД! Я думаю ці статті не додадуть нашому місту шарму, зате зроблять його кращим, а можливо, когось зупинять від недоброго вчинку.

П.С. Вже після того, як стаття була готова, і висіла в чорновиках, мною було направлені скарги до обласної прокуратути а також до обласної ДПА. І вже отримані відповіді з обіцянкою розібратися в справі. Сподіваюся, що мої слова про "імпотенцію закону" виявляться передчасними, і в такому випадку я готовий принести вибачення, хоча весь мій попередній досвід дає мені не багато підстав сподіватися на це.

РесурсПОк. Як і обіцяв, пояснення перерви у роботі сайту.

Ця публікація є відповіддю на регулярні питання, регулярні дзвінки по телефону і кожноденні пояснення "Чому погано робить інтернет. Чому хамлять по телефону? Чому знакли гроші з клієнтського рахунку? Чому не працює домен Irshava.com.ua? Чому не приходить пошта?".

Відповідаю:

В далекому 2000 році повернувся якось із вароша великого, із вароша Ужгорода в землю рідну молодий хлопець, після літ довгих пізнання наук премудрих. Много чудес научно-технічних і технологій заморських узнав хлопець у альма-матер Ужгородськії. Та прийшовши додому побачив, що не треба землі рідній чудес новомодних, а кіть треба та платять за них мало, так пів року походив по землі рідній хлопець та й пішов у зимлю чиську за валютов буржуйськов. А як прийшов додому, то рішив хлопиць
зробити чудо буржуйськоє шо ся називать словом страшним «бізнес» оби гроші свої не прокітити ай май много зобрати.
Закликав хлопиць цімборів своїх, тай рішили они, ош тото доброє діло, тай стали трудитися тажко, авторитет заробляти. За час невиликий зробили они в Іршаві-городі перший на тот час клюб інтернетовий. Тай понесли їм люди добрі гроші свої оби на чудо заморськоє подивитися. Та завидіти стали шандаре царські із «елітного» «бойового» загону голубих фуражок з назвов страшнов «БЕЗ» (видав ото «без совісти»). Тай стали они легінів добрих пужати ош закривуть їх у темниці темні кіть свої гроші шандарам не дадуть.

Та не хотіли фатьове гроші, тяжко зароблені, шандарам царським за так віддавати. Став наш легінь, по молодости своїв (а може по дурости) грамоти царьови тай великим мужам державним писати, а ще в газеті тото вшитко файно розмальовав. Насердилися шандаре злі та й завели проти легіня нашого справу кримінальну («Стаття 300. Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію») за ігри компютерні, легально в бовті куплені! Та справа попала мужу чесному, судді справедливому, тай виграв наш легінь справу судебну. Але йзіло ото
уд нього чотири роки жизни молодої.

За час судів-пересудів. Продав легінь добро своє із клюбу компютерного тай уклав гроші вшиткі в чудо заморськоє «Internet». І зробився провайдером - NEO Craft. Але сталося так, шо за час сись не легкий цімбори добрі розійшлися по світу, єден пішов у зимлю руську, а другий за океан у зимлю амеріцьку.

А туй починаєся казка (чим дальше тим страшніше):

Тай став думати легінь, ош варта би когось уд собі взяти, бо бізнес самому не легко вести. Тай закликав він до кумпанії свої івана поповича. Та мало шо закликав, ай чесно на руні части бізнес свій із іваном поділив. А ще директором івана зробив, бо не любив роботу папірьову. А тим часом, щи ся дві фірми зорганізовали ядна має назву «Ірнет» а другу зробив єден фатів, шо прийшов із землі чиської у зимлю нашу русинську (єврокомпютер). Та не служила земля наша фатьовови чиському. Тай став він бігати межи двома фірмами іршавськими. Раз прилип до «Ірнет», та не зійшовся чех із Мішом «Кефійом» та й став сам робити, айбо замисла свого злого не лишав. Та й почав він до «NEO Craft» бігати та солотко в уха співати івану поповичу-директору. Тай повівся іван попович на слова солоткі, тай стали они двоє легіньови нашому душу гризти оби уйедно робити. Та треба вповісти, ош легінь наш на тот час хотів бізнес лишити, бо мав плани свої. А так як іван, кажучи словами заморськими «дупля не
ріже» в технологіях премудрих, та став іван казати: «най собі возьмеме чеха, він хоть шось розуміє, бо кіть ти підеш, та з ким я ся упстану?» Та й согласився легінь на умови не вигідні лиш казав ош грамоти підписувати не буде докіть кумпенсацію за частку свою не дістане. І став іван директором на дві контори (NEO Craft & eurocomputer). Але не треба їм було підпису чесного легіньового, бо за тот час, докіть легінь наш готовився тай ходив до города-Києва за грамотов заморськов, сертифікатом буржуйським (CISCO), іван попович став твердо активи матеріальні і не матеріальні в фірму чужу перекачувати, і майно движимоє і не движимоє, і власність інтелектуальну, тоже. І прийшов легінь на фірму свою, а там
замки другі в двирьях і ключ не парує. І фірми ниє вже його, а лиш поганський еврокомпютер усяди. А легіньови нашому щи й інтернет притяли (при чому уд розуму великого даже не конектор витягли а фізично, плоскогубцями, кабель перекусили). І сталося, шо фірма (NEO Craft), котру легінь трудом тяжким зробив нич не має на сись час, а людям добрим, шо гроші носили - договори від єврокомпютера пудписати дали. І став, наш легінь грамоти писати у прокуратуру та в службу податкову, оби
правду найти, та мужам великим державним. Але закон наш, старий дуже, та
вже не має сили чоловічої, сама імпотенція ся упстала. Та добрі фатьове на фірмі робили, та як увіділи паскудство такоє, та полишали роботу, бо не хотіли на паскудь робити.
Айбо мало іванови, рішив увін іще і пошту легіньову електронну читати (а пошта хостилася на сервері у офісі) тай паролі поміняв оби, не дай то боже, шось не пропустити з кореспонденції Васильвої.
Та розсердився легінь, тай забрав уба домени і irshava.com.ua i neo-craft.com шо йому делеговані (особисто не на фірму), бо тото є чудо шо замками не вдержиш, та й рішив оби не каждому, ядному, ко го звідать, правду казати та ліпше раз написати, а ко хоче - тот прочитать.
А дале став наш легінь по інтеренту много никати, всього, всягого тай найшов, ош фатів чиський, не фатів зовсім, а гад перебраний... а імя йому павел вобожіл. А, мало того шо він не купиць, а щи його чилядь добра у земли чиськів глядать, видав не за добрі діла. І не лиш глядать, а вшитким каже, ош ко го увидить, та най знати дасть. І в інтернеті за вто поліція чиська прямо написала. Давно глядавуть та найти не годни з року 2003. Вот сякий "бізнес" у Іршаві-вароши, сяк ся гроші "зароблявуть"...

Зважаючи на все вище описане, я хочу повідомити всім клієнтам мережі NEO Craft, що я не несу відповідальності за якість наданих вам послуг. Я був змушений звбрати домени, таким чином позбавив Вас електронної пошти, і доступу до сайту irshava.com.ua. Сподіваюся цей ми, разом з Вами зробимо кращим, цікавішим.
До речі про доменні імена: виходить досить цікава штука :). Після того як я забрав домен neo-craft.com (скоро запущу. Є деякі цікаві ідеї про тематику) іван зареєстрував домен neo-kraft.com (іване, будеш довжен за рекламу, хоть ти мені і так до кінця жизни довжен за то шо я тебе з шофера директором зробив). Так от: "neo craft” перекладаеться як "нове ремесло”. Перекладу kraft я нормального не знайшов гугл перекладає як "крафт бумага”, зате kra - "высыпание на коже”, ft - "фут”(думаю розмір висипу:) ) raft - "плот” або "куча” (в мене вже зявилися деякі асоціації, а у вас?).

До користувачів мережі "NEO тепер уже kraft” і "єврокомпютер”: Cкоріше всього Вам закриють доступ до цього ресурсу. Так от це - злочин!

Як діяти в цьому випадку?
Перевірити, як саме заблокований ресурc : якщо вам відкривається інша сторінка (не така як у сусіда, котрий підключений до іншого провайдера) значить вам підсунули підробний сайт, це - кримінал. (в командному рядку nslookup irshava.com.ua і мені на E-mail bvas@rambler.ru). Якщо ping irshava.com.ua працює а сайт не відкривається прописуємо в бравзер анонімний проксі. (список перевірених а також детальну інструкцію можна знайти в будь якому пошуковому сервісі). Якщо вам закрили доступ просто фаерволом то міняємо провайдера.
зафіксувати факт і час недоступності ресурсу.
звернутися з цим усім до суду.
змінити провайдера.

Тепер до зацікавлених ділових людей: Я все ще є співвласником NEO Сraft (ПП "НЕО Крафт”). Якщо ви зацікавлені в мережі, яка налічує біля 1000 абонентів, покриває більшу частину району, і маєте ідеї, як з цим усім навести лад - моя частка продається.

Звертайтеся bvas@rambler.ru. 0509444194.

До всіх Вас: Я буду вдячний за будь-яку допомогу з Вашого боку. Чи то дружня порада, чи реальні дії.

Як ви можете допомогти:

Поперше надішліть посилання на цю статтю друзям чи знайомим (в тому числі через контакти, однокласники і т.д.) - це вже не мало.
Далі, якщо ви є, чи були абонентом моєї мережі напишіть будь ласка мені листа з підписом де буде вказано Ваше імя, адреса, дата підключення до мережі (хоча б приблизно). Середньомісячна оплата за послуги. Це допоможе мені довести свою власність. На перед вдячний всім хто відгукнеться.

до івана: за то шо ти в мене вкрав, я тебе все одно ДОСТАНУ! Кіть ти рахуєш ош я шось збрехав - подай на мене в суд, я буду радий з тобов там зустрітися (і павла прихопи).

І на сам кінець, пишучи цю статтю в мене виникла ідея: завжди на міському порталі люди описують все найкраще, що є в їхньому місті, але нажаль у нашому (як і в будь якому іншому) місті хватає містя (каламбур) і всякого роду паскудству. Тому давайте його тут описувати : якщо порушили Ваші права, якщо Вам нахамили, чи якщо не додали здачу - пишемо... І може це допоможе зробити НАШЕ МІСТО ЧИСТІШИМ, або принаймні застереже інших людей, котрі ще не встигли постраждати від шахраїв, чи інших злодіїв мати справу з тими людьми. Якщо людина, чи організація вважає,
що її оббрехали - вона завжди має право виправдвтися тут і того хто їх оббрехав - в СУД! Я думаю ці статті не додадуть нашому місту шарму, зате зроблять його кращим, а можливо, когось зупинять від недоброго вчинку.

П.С. Вже після того, як стаття була готова, і висіла в чорновиках, мною було направлені скарги до обласної прокуратути а також до обласної ДПА. І вже отримані відповіді з обіцянкою розібратися в справі. Сподіваюся, що мої слова про "імпотенцію закону" виявляться передчасними, і в такому випадку я готовий принести вибачення, хоча весь мій попередній досвід дає мені не багато підстав сподіватися на це.

Ресурс: www.irshava.com.ua

Категорія: Новини в світі | Переглядів: 2647 | Додав: Linkin | Теги: irshava.com.ua, neo-craft | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 K-I-M • 23:34, 10.06.2010
)))) Дуже казка)
avatar
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Чатовка
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Клаберів: 0
Друзі сайту


| Copyright IrshavaDance@2010 Всі права на матеріали, які розміщені на сайті www.irshavadance.at.ua захищені авторським правом. При любому використанні матеріалів сайта, ссилка на www.irshavadance.at.ua обов'язкова © | Design by Linkin, Leegun, Syntex | |